25 минути - Дивоградби кои ги кренаа на нозе жителите во Општина Аеродром

Дивоградби кои ги кренаа на нозе жителите во Општина Аеродром, некои од нив по емисијата 25 минути во февруари добија наредба за рушење. Сепак, една од станарите протестира за одолговлекување на конечната одлука