24 Отворено - Соочување на кандидатите од изборната единица број 1

Изборите не се само за лидерите, тие се за сите нас, за нашата иднина и за иднината на нашите деца. Скопје ги одлучува победниците. Како ќе гласаат граѓаните во првата изборна единица?

Во последната емисија гости се кандидатите од изборната единица број 1, Бобан Карапејовски од ЗНАМ, Бојан Маричиќ од СДСМ, Марија Митева од ВМРО-ДПМНЕ и Реџеп Исмаил Хактан од Левица.