24 Отворено - Како пресврти следуваат на меѓународната глобална сцена по самитот на НАТО?

Самитот на НАТО се совпадна со 75годишнината на основањето на Алијансата во време од глобални рамки кои може да донесат пресврти на меѓународната глобална сцена.

Гости се Александар Чомовски и Ибрахим Мехмети.