24 интервју со проф. Ида Мантон

Најголем предизвик за Македонија ќе биде да ја одржи ОБСЕ како целина особено поради тензичните односи во организацијата каде членуваат и САД и Русија.

24 интервју со проферсорката по меѓународна политика и експерт за ОБСЕ Ида Мантон.