24 интервју со Ѓорѓи Филипов: Говорот на омраза да не се поистоветува со слободата на изразување

Говорот за омраза да не се поотоветува со слободата на изразување – а политичарите да бидат упатени и конкретни кога зборувата за чувствителни теми – 24 интервју со екс амбасадорот Ѓорѓи Филипов.