24 Интервју со Борче Давитковски: Само "вампирски" закон се носи навечер, Силјановска да не го потпише

Поефикасна влада или вдомување на партсики кадри. Којабеше потребата од носење на системски закон преку ноќ? Што може Македонија да очекува од новиот кабинет на Мицкоски. Разговор со универзитетскиот професор по управно право во пензија Борче Давитковски