24 интервју со актерката Миладинова и директорот на велешкиот театар Димоски

Успешен настап на велешкиот театар „Јордан Хаџи Константинов Џинот“ на фестивал во Пловдив, Бугарија. Младата, 20-годишна актерка Јована Миладинова ја доби наградата за најдобара актерка, за главната улога во претставата “Едвард Втори“, која ја режираше еден од најпознатите европски режисери Анриј Жолдак. За наградата, но и за проектите кои го чекаат театарот, од интервјуто на Владимир Тевчев со актерката Миладинова и со директорот на велешкиот театар Сашо Димоски.