24 АНАЛИЗА - Претстојат едни од најнеизвесните избори, коалициите се најголемата непознаница (2 дел)

Претстојат едни од најнеизвесните избори - коалициите се најголемата непознаница. Дали досегашните партнери ќе свртат грб на оваа власт? Дали помалите партии ќе изберат досегашни политички непријатели? 

Гости:

Маја Морачанин - лидерка на ДОМ

Зоран Димитровски – генерален секретар на Демократски сојуз

Бобан Карапејовски – од Извршен одбор на ЗНАМ