24 анализа - Кои се ќе треба да се вакцинира против ковид-19?
Foto

24 анализа - Кои се ќе треба да се вакцинира против ковид-19?

Ситуацијата со коронавирусот отвара многу прашања за кои јавноста треба да добие одговори, особено сега кога сме нас прагот на масовна вакцинација во светот и кај нас.

Гости во анализа се проф. д-р Александар Петличковски, директор на Клиниката за имунологија и доктор Харис Бабачиќ, лекар-истражувач на Каролинска институтот во Шведска.

0 Коментари

Остави коментари