24 анализа - Интервју со Дритон Небиу

Кој им се заканувал на вработените во Агенцијата за конфискација на имот? Колку од становите,  акциите, апартманите на Мијалков досега се продадени. Кога ќе се понудат и становите на Груевски? Што се случува со скапата гардеровам, накит и вредни предмети на Бојан Јованосвки - Боки 13? Дали непшто ќе смени новиот закон за конфискација?

Интервју со директорот на Агенцијата за конфискација на имот, Дритон Небиу.