24 анализа - Дебата за блокираниот и нефункционален Град Скопје на сметка на граѓаните

Дебата за блокираниот и нефункционален Град Скопје на сметка на граѓаните.

Александар Трајановски заменик градоначалник на Град Скопје, Трајко Славевски претседател на Советот на Град Скопје ВМРО-ДПМНЕ, Љубица Јанчева координаторка на група на советничката група на СДСМ во Советот на Град Скопје