24 анализа - Дали заедно одат претседателските и парламентарните избори?

Една недела по извештајот на ЕК, не се највауваат итни мерки за подобрување на оценката. Нема напредок во борбата противкорупцијата и судството, фокусот е на изборите. Дали заедно одат претседателските и парламентарните избори? Антикорупциска комисија најавува кривични за злоупотреби, досегашните нивни иницијативи се во длабоки фиоки на судската и извршната власт

Гости се политичките аналитичари, Петар Арсовски, Алберт Муслиу и Сефер Селими.