24 анализа - Дали можеше да се избегне поскапувањето на струјата?
Foto

24 анализа - Дали можеше да се избегне поскапувањето на струјата?

ВМРО-ДПМНЕ не и даде на владата џенталменстки 100 дена постизборна шанса. Опозицијата на улица. Бара враќање на старата цена на струјата. Енергетските компании генерираат милионски профити. Дали можеше да се избегне поскапувањето? Власта пакува нови мерки за економска помош, опозицијата започна со протести, граѓаните во грч. Како ќе се преживее новата зимска сезона? Соочување на првиот човек на ЕСМ Васко Ковачевски од СДСМ и Стефче Антовски од ВМРО-ДПМНЕ.

0 Коментари

Остави коментари