2-ро место за научна студија на Меѓународниот невропсихијатриски конгрес „Mind and brain“ во Пула
Foto

2-ро место за научна студија на Меѓународниот невропсихијатриски конгрес „Mind and brain“ во Пула

Гостин: доц. д-р Владимир Рендевски, спец. неврохирург

0 Коментари

Остави коментари