15-ти март - Национален ден на унгарскиот народ
Foto

15-ти март - Национален ден на унгарскиот народ

Гости: Н.Е. д-р Ласло Иштван Дукс, амбасадор на Унгарија во Републија. С. Македонија и Јожеф Шутуш, претседател на здружението на Угарците во Македонија

0 Коментари

Остави коментари