11 Декември - Светски ден на планините, колку ги знаеме правилата на движење во планина
Foto

11 Декември - Светски ден на планините, колку ги знаеме правилата на движење во планина

Гостин: Проф. Јован Јовановски, проф. по антропомоторика

0 Коментари

Остави коментари