10 милиони Германци ќе бидат заразени. Њујорк и луѓето како авети
Foto

10 милиони Германци ќе бидат заразени. Њујорк и луѓето како авети

Економскиот шок во светот и за Македонија допрва претстои. Фирми без работи, вработени без плати, дали се загрозени и пензиите? Светот пред нови безбедносни ризици, велат соговрниците на Трилинг.

0 Коментари

Остави коментари