Новинар: Биљана Секуловска и Влатко Чаловски

25 минути - Ретро

25 минути - Дивоградби кои ги кренаа на нозе жителите во Општина Аеродром

Дивоградби кои ги кренаа на нозе жителите во Општина Аеродром, некои од нив по емисијата 25 минути во февруари добија наредба за рушење. Сепак, една од станарите ...

25 минути: Зошто Македонија има највисоки цени од ЕУ земјите?

Зошто Македонија има највисоки цени од ЕУ земјите? Зошто платите на граѓаните остануваат ниски, додека функционерите за себе изгласаа зголемување од 78%. ...

25 минути - Колку се безбедни храната и водата?

Дали јадеме безбедна  храна и пиеме чиста вода? За емисијата 25 минути говорат др. Зоран Божиновски, Еко Био Линк - ЕБЛ Скопје, како и директорот на Агенцијата за ...

25 минути: Протестите на пензионерите создадоа движење

Протестите на пензионерите против нивните здруженија. Создадоа движење кое најавува борба за промени - за што се истражува во емисијата “25 минути“:

25 минути - Хрватска, ветена земја за Македонците

25 минути - Како да се справиме со врсничкото насилство?

25 минути - Како се кршат работничките права во Македонија?

1 мај - борба за работничките права. Како се кршат работничките права во македонија? Некои од работниците се принудени да  враќаат дел од минималните плати, ...

25 минути - Каков третман добиваат болните од цистична фиброза?