Новинар: Биљана Секуловска

24 анализа - Дали Преговарачката рамка е најмоќното оружје на Бугарија?

Гости се Ненад Коциќ од СДСМ, Бране Петрушевски од ВМРО-ДПМНЕ и политичкиот налитичар Ибрахим Мехмети.

Аргумент плус - Роман на годината

Роман на годината - фондацијата „Славко Јаневски“ оваа година ја додели наградата на книжевниот великан и големиот културен деец Влада Урошевиќ.

Аргумент плус - Разговор со членови на Македонската филхармонија

Гости се членови на Македонската филхармонија. Во фокус е протестот на оркестарот на Македонската филхармонија поради одлуката новоформираниот џез оркестар ...