Новинар: Огнен Јанески

На 28-от сараевски филмски фестивал во категоријата „Ѕвезди во подем“ номинирани две македонки, две Сари - Климоска и Сандева

Стартуваше 28-то издание на сараевскиот фимски фестивал повеќе од 220 филмови од 62 земји од светот, од кои 51 филм од регионалната кинематографија ќе бидат премиерно ...

Слободна тема

Слободна тема