Емисии

03.01.2018 - 12:49
Гости: Дона Кузманоска - ученик и Пена Соколоска - професор
03.01.2018 - 12:43
Гостин: Душко Христов - Банка за храна
03.01.2018 - 12:39
Гостин: Војо Иванов
03.01.2018 - 12:12
Теми: 1-Во 2017 државата собрала повеќе пари од даноци, а реализацијата на капиталните инвестиции е на највисоко ниво 2- Извршителите нема даги блокираат сметките на примателите на социјална помош
02.01.2018 - 18:03
Тема: Дали во 2018-та аерозагадувањето ќе биде приоритет на властите во Република Македонија?
02.01.2018 - 14:07
Теми: 1-Ценатана дизел горивата поскапа за 3,5 денари, дали следи нов бран поскапувања? 2- Дали во 2018 ќе ни се провлечат старите проблеми?
02.01.2018 - 12:35
Теми: 1-40 сообраќајки во Скопје-колку совесно возиме? 2-Дали во 2018 ќе ни се провлечат старите проблеми?
02.01.2018 - 11:11
Гостин: Мирјана Јовановска Стојановска - психолог
02.01.2018 - 10:03
Гостин: Лина Пејовска
02.01.2018 - 09:05
Гостин: Данило Коцевски - Скопски хроничар
01.01.2018 - 17:03
Тема: Кои се вашите желби и очекувања во Новата 2018-та година?
30.12.2017 - 07:55
Веледрогериските моќници контра државата. Како да не ни се повторат случаји како смртта на малата Тамара? Гневот на пациентите се излева по здравствениот систем. Дали лекарите кои молчат со години, денес се дел од решенијата на болното здравство? 24 анализа со Менче Атанасова Точи и новиот министер за здравство Венко Филипче.