Емисии

09.01.2018 - 13:43
09.01.2018 - 13:06
Гостин: Александар Петковски, музичар, кавалџија
09.01.2018 - 12:56
Гости: Наде Талевска - пејачка и Горан Наумовски
09.01.2018 - 12:55
Гости: Добрила Грашеска - вокал, Чалгија саунд систем и Мишо Китановски - новинар, публицист, вевчански хроничар
08.01.2018 - 19:45
По новогодишното музичко доживување со песните на Зафир, сега на муабет со него... Во домот во Белград со чаша вино, дознаваме повеќе за големиот Зафир... Секогаш задолжен за добра атмосфера и за публиката, но и за оние на сцената... Посакуван од девојките, но заљубен во неговата Сенка... А кога е љубов во прашање, далеку е Америка.
05.01.2018 - 20:06
05.01.2018 - 19:56
05.01.2018 - 16:20
Гости: проф. др. Татјана Стојаноска Иванова –социолог и проф. др. Ана Фрицханд- психолог
05.01.2018 - 15:07
05.01.2018 - 15:01
05.01.2018 - 14:26
Гости: Соња Хрисанти Груевска - Претседател на „Вешта жена“ - Скопје, Петра Атанасовска - Вешта жена
05.01.2018 - 14:25
Гостин: Дарко Багески - гитарист, Професор по гитара