Емисии

11.01.2018 - 00:06
Вицепремиерот за евроинтеграции најавува – му доаѓа крајот на спорот со името – каков крај ќе биде тоа за земјава. Дали ќе омекне грчкиот став за „ерга омнес“ или Македонија ќе мора да ја проголта кнедлата менување на Устав... Какви пораки доби вицепремиерот од грчкиот шеф на дипломатијата, што му кажа нему Османи... Колку Македонија ќе има место во стратегијата на ЕУ, дали самитот на НАТО е ќе биде поправена на тој во Букурешт. Гостин во 24 анализа е Бујар Османи, потпретседател на Владата на РМ задолжен за европски прашања.
10.01.2018 - 17:00
Тема: Потребен е политички и граѓански консензус пред евентуална конечна одлука за спорот со името
10.01.2018 - 16:05
Тема: Храна за подобра плодност Гостин: д-р Татјана Гуржанова - спец. гинеколог и ИНФ специјалист
10.01.2018 - 14:02
Теми: 1- Денес загадувањето е намалено по големите реакции на луѓето? 2- Токсична печка ги труе граѓаните во Македонија
10.01.2018 - 12:54
10.01.2018 - 12:44
Гостин: Др. Линкест Лумани - Менаџер во одделот за трансплантација за коса во „Санте плус“
10.01.2018 - 12:43
Гостин: Кокан Ајановски
10.01.2018 - 12:42
Гостин: Др. Александар Митов
10.01.2018 - 10:48
09.01.2018 - 17:32
Тема: Државниот просветен инспекторат на терен во училиштата истражува дали биле во организација на Бадниковата вечер
09.01.2018 - 16:37
Тема: Каротидна артериска болест и мозочен удар Гостин: доц. д-р Влатко Цветановски, спец. кардиоваскуларен хирург
09.01.2018 - 15:09