22.12.2017 - 19:55
Во отсуство на опозиција Собранието уште на првиот ден од предвидените пет за дебата на пленарна седница го донесе Буџетот за идната година....
22.12.2017 - 18:37
Собранието го донесе буџетот за 2018 година. На пленарната седница присуствуваа само пратениците од власта, опозицијата ја бојкотираше седницата....
22.12.2017 - 17:19
Трет ден работниците на Трансмет на минусни температури преку штрајк ги бараат заостанатите плати и неисплатени придонеси. Велат притисокот од...
22.12.2017 - 14:17
Трет ден работниците на Трансмет на минусни температури преку штрајк ги бараат заостанатите плати и неисплатени придонеси. Велат притисокот од...
22.12.2017 - 09:39
Дополнетиот предлог буџет за 2018 година денеска е на дневен ред пред пратениците на пленарна седница. Дополнетиот предлог буџет за 2018 година беше...
21.12.2017 - 17:52
Министерствата за внатрешни работи, за здравсто, за земјоделство и за обрзование и наука биле најнетранспарентни во процесот на јавните набавки во...
21.12.2017 - 17:43
  Новите згради кои се во процедура за добивање на одобрение за градба, а планираат да се приклучат на системот за парно, по влегувањето на сила...
21.12.2017 - 14:05
Министерствата за внатрешни работи, за здравсто, за земјоделство, шумарство и водостопанство и за обрзование и наука биле најнетранспарентни во...