Видео содржина

Македонија

  • 16.12.2017 | 19:50
    Светиот синод на грчката православна црква, на состанокот одржан во четвртокот, ја разгледал одлуката на Бугарската православна црква да преземе улога на мајка...

Економија

  • 15.12.2017 | 17:31
    Се зголемува јазот меѓу богатите и сироманите. Податоците на Управат за јавни приходи покажуваат дека мала група на граѓани, секоја година, заработуваат се...

Свет

Шоубиз

Занимливости

Спорт